GILLA |
Sitemap

Bli Partner/ÅterförsäljareVi vill gärna ha kontakt med dig som vill bli Partner/Återförsäljare till FlipMaker.

Webbyråer, reklambyråer, tryckerier, IT-konsulter, m.fl. som ser det som en möjlighet att erbjuda sina kunder online publikationer erbjuds möjlighet till partnerskap.

Vi anpassar partnerskapet utifrån era behov och kan erbjuda alltifrån enklara lösningar som affiliate-partner till fullständig partner med möjlighet att ”branda” tjänsten som sin egen tjänst under eget namn, domännamn och design.

Med ett partnerskap med FlipMaker kan vi lova möjligheter till goda inkomster med hjälp av en av marknadens bästa och mest prisvärda tjänster för online publicering

Affiliate-partner

Som affiliate-partner sköter vi både fakturering och support. Du hänvisar kunder till oss genom länkar och en uppladdningsfunktion för att skapa online-publikationer som du lägger in på din hemsida. Trafiken till oss spåras till ditt partner konto och du får tillgång till en kontrollpanel där du kan spåra alla kunder som skapat publikationer. Provision på betalande kunder redovisas och utbetalas varannan månad.

FlipMaker-partner

Som FlipMaker-partner sköter du fakturering till dina kunder, vi sköter supporten. Du använder vårt varumärke vid marknadsföringen av online-publikationer. Du hyr ett utrymme av oss på vår server där alla dina kunders publikationer placeras och utrymmet utökas efter behov. Ju större utrymme du hyr desto större blir din marginal på de publikationer du säljer vidare.

White Label-partner

Som White Label -partner sköter du både fakturering och support till dina kunder. Du marknadsför tjänsten som din egen tjänst med ditt namn, logo, domännamn och design. Du hyr ett utrymme av oss på vår server där alla dina kunders publikationer placeras och utrymmet utökas efter behov. Ju större utrymme du hyr desto större blir din marginal på de publikationer du säljer vidare.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om möjligheterna för dig att bli en framgångsrik partner till FlipMaker:
E-mail: flipmaker@flipmaker.se eller telefon: +46 (0) 155 215 140.